Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

november 2019

Vinyl du Dok

24 november | 16:00 - 18:00
Dok du Nord, Noordwal 1
Amsterdam, 1021PX Nederland
Vinyl du Dok

Heerlijk, op een luie zondagmiddag plaatjes draaien in Dok du Nord, terwijl je geniet van wijntje, biertje en een lekkere bite zoals een Bospaddestoelenkroketje of spiering! Wij regelen de draaitafels en dj, jij brengt jouw favoriete plaat mee!

Find out more »

Zelf pepernoten bakken tijdens Dok du Kids

24 november | 16:00 - 18:00
dok du kids pepernoten bakken

‘Yes, nu Sinterklaas weer in het land is kan je bij ons zelf pepernoten leren bakken. Op zondag 24 november tussen 16.00 en 18.00uur gaan Esther en Mare pepernoten bakken in Dok du Nord. Super leuk voor de kids, terwijl je zelf geniet van een borrel en een bite. Meld je vast aan door een mailtje te sturen naar evenement@dokdunord.nl ovv pepernoten bakken

Find out more »

Popquiz bij Dok du Nord

26 november | 20:30 - 22:30
Dok du Nord, Noordwal 1
Amsterdam, 1021PX Nederland
€7,50
dok du quiz

De eerste editie was super gezellig en nostalgisch. Daarom organiseren we nog en keer de POP QUIZ in Dok du Nord, met de meisjes van Velvet Music Amsterdam! Quizmasters Esther en Merel van Velvet-Music Amsterdam testen je kennis over popmuziek. Er zijn mooie prijzen te winnen! Mee doen kost € 7,50 per persoon. Meld je team van te voren even aan via: evenement@dokdunord.nl ovv dokduquiz. Afrekenen kan bij de kassa!

Find out more »
+ Export Events
Sluit Menu