Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

januari 2020

Sheila’s Soul

26 januari | 16:00 - 18:00
foto van de band Sheila's Soul

Sheila’s Soul is de vijf-mans formatie van zangeres Sheila van Pelt (www.sheilamusic.nl). Met haar volle donkere stemgeluid brengt zij oude soul covers in eigen stijl én met overtuiging. De bevlogen posse muzikanten staat garant voor een krachtige live performance en een mix van funk, gospel, blues en soul.   Drums: Romeo Cimarosti Bass: Freek Cerutti Gitaar Wim de Jong Toetsen: Erik van de Langkruis Vocals: Sheila van Pelt

Find out more »

Popquiz at Dok du Nord

29 januari | 20:30 - 22:30
Beeld bij popquiz van Dok du Nord, mediterraanse bistro aan het IJ

Doe mee aan de popquiz bij Dok du Nord, gehost door de meiden van Velvet Music Amsterdam! 'Hoe goed is jou filmmuziek kennis?', 'Herken jij in 10 seconden het intro van de plaat die wij zoeken?" Het belooft weer een hilarische en nostalgische avond te worden. Kosten bedragen €7,50 pp inclusief een portie bitterballen of kaasstengels.  Meld je aan via evenement@dokdunord.nl ovv popquiz.

Find out more »

februari 2020

Groove Tunes by DJ Robo

9 februari | 16:00 - 18:00
werving

Of het nu soul, funk, reggae, hiphop of R&B is, zodra DJ Robo (Pllek, Noorderlicht, Café Kobalt) inplugt, druipt de groove door de speakers. Ideaal voor onbewust met je hoofd meebewegen terwijl je eet, drinkt en kletst, maar net zo goed voor serieus heupwiegen en voetjes van de vloer. Can you dig it?Like to check things out?   

Find out more »

Pieter Boele Band

23 februari | 16:00 - 18:00
werving

De Pieter Boele Band zal in Dok du Nord akoestisch heerlijk herkenbare rock/pop en blues covers brengen afgewisseld eigen nummers. De covers krijgen een zeer eigen geluid en blijven toch herkenbaar en worden door het publiek zeer gewaardeerd.

Find out more »
+ Export Events
Sluit Menu